PRETRAGA SAJTA

Pretraga

 
- OPREMA ZA TELEFONE -
 
AUTO OPREMA
 
Bela tehnika
 
WIDGET FIDGET
 
Advertise Here
 

Najčešća pitanja:

Da li su Vaši telefoni novi?

 

Svi naši telefoni su novi i nekorišćeni. Da li su Vaši telefoni originalni? Mi se bavimo prodajom isključivo originalnih telefona.

 

Odakle su Vaši telefoni?

 

Telefonima se snabdevamo od Evropskih distributera.

 

Da li vršite dostavu robe u manjim sredinama?

 

Vršimo isporuku u svako i najmanje selo ili grad u Srbiji uz pomoć kurirskih službi sa kojima sarađujemo.

 

Zašto su vam cene tako povoljne?

 

Trudimo se da izađemo pred kupce sa najboljim cenama. Pogledajte više u kategoriji“O nama”.

 

Da li mogu lično da preuzmem telefon?

 

Za sada je moguće lično prezeti telefon samo u Novom Sadu, potrebno je ranije se najaviti da želite lično preuzeti.

 

Da li vršite isporuku za Crnu Goru?

 

Za sada vršimo isporuku samo na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine.

 

Koja je garancija da će telefon biti ispravan i da li ja mogu pre davanja novca da ga pogledam i vidim da li ima neka oštecenja?

 

Imate višestruku garanciju: - kada se telefon isporuči na vašu adresu možete da otvorite paket i proverite njegovu verodostojnost; - nakon kupovine aparata imate priliku da nas kontaktirate u roku od 3 dana i zatražite zamenu aparata za drugi uz doplatu - nakon 3 dana ulazite u redovan garantni rok po zakonu o zaštiti potrošača.

 

Da li je svejedno koja je zemlja porekla telefona?

 

Poreklo telefona je nebitno kada se radi o originalnim telefonima. U društvu postoji velika zabluda po ovom pitanju. Proizvođači imaju svoje fabrike u mnogim zemljama širom sveta, ali se gotovo uvek matične ploče telefona rade u njihovim maticama, dok se ostali delovi, kao što je ubacivanje maske, displeja, baterije i pakovanje telefona u kutije vrši u zemljama poput Mađarske.

 

Da li može telefon da se kupi na rate?

 

Za sada je plaćanje isključivo jednoročno u gotovini. U paketu nisam dobila-o upustvo za upotrebu a na sajtu piše da se to dobija u prodajnom paketu?!

 

Na stranici modela koji ste kupili imate opciju “Upustva”

 

.Tamo možete preuzeti uputstvo za vaš model. Sve ređe će se dešavati da dobijete CD i uputstvo za upotrebu iz razloga što je sve više modela telefona u proizvodnji (horizontalna diverzifikacija), pa je teško dostići tempo prevođenja i štampanja uputstava. Stoga će elektronska uputstva biti sve češća rešenja.

 

Zašto su različite cene telefona kada je isti model u pitanju samo je drugačija boja? Da li to znači da im nisu iste tehničke karakteristike?

 

Nemojte dozvoliti da vas zbuni razlika u ceni! To su u potpunosti isti modeli, sa istim tehničkim karakteristikama, samo su zbog različitih boja cene drugačije, često definisane odnosom ponude i potražnje na međunarodnom tržištu.

 

Da li dobijamo garanciju samog proizvođača ili je izdajete Vi, kao Mobilni Svet OnLine shop, na sopstvenu odgovornost?

 

Model garancije po zakonu o zaštiti potrošača je koncipiran na sledećem principu:

- Za ispravnost uređaja je odogvoran prodavac koji je krajnjem potrošaču prodao određeni artikal a ne proizvođač ili uvoznik.

- Proizvođač ili uvoznik je odogovoran za ispravnost uređaja prodavcu koji je Vama prodao određeni artikal. Iz ovoga proizilazi da smo dužni (Mobilnisvet.net) kao WEB SHOP da Vam damo garanciju koju mi sami ostvarujemo kod proizvođača ili uvoznika.

 

Zašto vam se cena telefona sada povećala?

Normalno je da cene nisu uvek u konstantom padu, one ponekad i porastu jer cenu određenog proizvoda najčešće definiše tržišna ponuda i potražnja. Mi se trudimo da Vam prikažemo i ponudimo sve aparate nevezano za to koliko oni u određenom trenutku koštaju. Ono što je najbitnije je to da ćemo Vam mi uvek naplatiti onu cenu aparata po kojoj kupite (naručite) u datom trenutku.

 

Da li može da se ubaci srpski jezik u telefon?

U najvećem broju slučajeva može da se ubaci ali ukoliko želite srpski jezik treba da naglasite ili operateru prilikom naručivanja, ili prilikom popunjavanje narudžbenice u delu "posebni zahtevi " sa tekstom : - ubaciti srpski jezik. Ubacivanje srpskog se naplaćuje 500.- dinara

 

Da li radite isporuku na teritoriji Bosne i Hercegovine

 

Da, isporuka mobilnih telefona je moguća i na teritoriji cele Bosne i Hercegovine, na cenu telefona dodaje se 5eura (prenos u drugu državu), kupac prilikom preuzimanja telefona plaća poštarinu po cenovniku PTT RS/BiH u KM.